Garancia e zgjatur FALAS

Merrni një garanci të zgjatur thjesht duke regjistruar produktin tuaj

Klient i Daikin?

Regjistroni produktin tuaj Daikin
  • Regjistrim "live" i instalimit tuaj Daikin
  • Menaxhoni lehtësisht garancinë tuaj nga Daikin
  • Qëndroni të informuar me të gjitha shërbimet dhe riparimet
Jeni të regjistruar?

Profesionist i Daikin?