Na kontaktoni

Jemi të hapur për çdo pyetje ose vërejtje që keni për ofertat dhe përmbajtjen e dyqanit ueb Stand By Me të Daikin. Lini informacionin personal dhe mesazhin tuaj dhe do t'ju kontaktojmë.

Daikin Central Europe do të përpunojë të dhënat personale që keni në formularin e mësipërm deri në masën që është e nevojshme dhe vetëm për t’ju kontaktuar juve, në përputhje me Rregulloren e Përgjithshme Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR). Për më shumë informacion, lexoni politikën tonë për mbrojtjen e të dhënave.